Тони Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Не, говоря за през компютър. С телефон не съм пробвала. В смисъл не ми е важна функцията, но да се знае. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Не, говоря за през компютър. С телефон не съм пробвала. В смисъл не ми е важна функцията, но да се знае. Да, сега пробвах и аз, и при мен не работи. Казвай ги тия неща, да имам предвид Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 (редактирано) И аз от два дни не мога да вляза през телефона iphone, изписва ми същите неща, които са цитирани от другите и [#10146]. И през мобилната и през пълната версия на сайта се случва едно и също. Редактирано 19 юни, 2015 от Alexander 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 В понеделник тръгвам на път и няма да мога да пиша в дневника май. Дано се оправи скоро всичко. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Проблема с iphone вече трябва да е решен. Пробвайте и докладвайте. За кликането на иконката за маркиране на форума като прочетен продължаваме борбата. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Вече работи! 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 20 юни, 2015 Сподели Публикувано: 20 юни, 2015 Щастлива съм! Работииииии! Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Аз имам проблем с влизането през телефон с Андроид - като отворя някоя тема и не ми дава възможност да ида директно на последната страница, тъй като бутоните за "следваща" и "последна" страница са се срастнали в един. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Аз имам проблем с влизането през телефон с Андроид - като отворя някоя тема и не ми дава възможност да ида директно на последната страница, тъй като бутоните за "следваща" и "последна" страница са се срастнали в един. С мобилната ли тема това. Можеш ли да качиш скрийншот? Връзка към коментар
Sju Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 А моето не е драма, до сега си се справям, но като натисна "Ново съдържание" ( Андроид) и не ми зарежда нищо. Трябва повторно да натисна " Ново съдържание", за да ми зареди темите. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Не, говоря за през компютър. С телефон не съм пробвала. В смисъл не ми е важна функцията, но да се знае. Това също вече е оправено. Ако все още не работи, трябва да се набереш сериозно на ctrl+f5 да се изчистят разните му там кешове и трябва да е ок А моето не е драма, до сега си се справям, но като натисна "Ново съдържание" ( Андроид) и не ми зарежда нищо. Трябва повторно да натисна " Ново съдържание", за да ми зареди темите. Това от миналата седмица насам или си е стар проблем? Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 (редактирано) С мобилната ли тема това. Можеш ли да качиш скрийншот? Само на мобилната Редактирано 21 юни, 2015 от naTpuoT Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Да, и при мен е така от няколко дни. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Стар проблем е. ОК, сега ще погледна. Само на мобилната Това вече трябва да е ок. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 А моето не е драма, до сега си се справям, но като натисна "Ново съдържание" ( Андроид) и не ми зарежда нищо. Трябва повторно да натисна " Ново съдържание", за да ми зареди темите. Погледни сега дали е ОК. Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Проблема с iphone вече трябва да е решен. Пробвайте и докладвайте. . И при мен работи 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Временно заглавната страница не е достъпна. Редакция: оправено е. Връзка към коментар
Sju Публикувано: 21 юни, 2015 Сподели Публикувано: 21 юни, 2015 Погледни сега дали е ОК. Работи! Благодаря! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 22 август, 2015 Сподели Публикувано: 22 август, 2015 И аз от два дни не мога да вляза през телефона iphone, изписва ми същите неща, които са цитирани от другите и [#10146]. И през мобилната и през пълната версия на сайта се случва едно и също. От днес, се появи същият проблем. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 август, 2015 Сподели Публикувано: 23 август, 2015 Аз нямам проблем. Да се надвяваме, че няма и да имам. Не съм в България сега, ако има значение. Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 23 август, 2015 Сподели Публикувано: 23 август, 2015 tanichkalein по някаква причина не успява да изпрати лично съобщение, излиза и само първият ред. Така се получи и при двата опита. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 август, 2015 От днес, се появи същият проблем. Някой друг има ли проблеми с логването през айфон? Alexander, може ли да пробваш нещата изброени по-рано, чистене на кукита, кешове и т.н? tanichkalein по някаква причина не успява да изпрати лично съобщение, излиза и само първият ред. Така се получи и при двата опита. ОК, ще обсъдя с нея. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 24 август, 2015 Сподели Публикувано: 24 август, 2015 Днес работи, не съм правил нищо по въпроса. Явно е било нещо временно. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 септември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Извинявам се за онази лента за бисквитките отгоре. ЕС бюрокрацията в комбинация с гугъл ни победиха. Добрата новина е, че като натиснете веднъж бутона за съгласие лентата би трябвало да изчезне за винаги. И хич не ме карайте да започвам излияния колко е малоумна цялата работа. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега