Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Ами аз глобално гледам, и от Сао Пауло... Надявам се нещо да излезе по-нататък... Ако не, зимата 🙂

Кофтито е, че аз разчитах на алертите на Гугъл флайтс да ми покажат като падне цената, а те показват фалшива цена в момента... Показват ниска и като тръгна да резервирам - опа, нова цена.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Попадна ми статия на БНР, че събират подписи за възстановяването на полетите между Варна и Италия. Понеже Букурещ ни е "много близо", нямало полети от Варна. Всеки път пътуваме един ден по-рано, понеже сме с малко дете. Обичаме почивките в Италия, но вече ми идва в повече пътя. Screenshot_20240118_125148_Facebook.jpg.025151b7e4a0200b4259ab466c09dc96.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , neuromancer каза:

Ами това не нещо, което се решава с подписи, за съжаление... Освен ако идеята не е общината да спонсорира Уиз или Райън.

Да, подписката щяла да е активна до края на Март и след това консулът на Италия щял да я предостави на авиокомпании, които биха имали интерес. 😒 (те към момента нямали) Преди да прочета статията все имах надежда, но вече и това нямам.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 15.01.2024 г. в 22:17, stanimir каза:

Остава да се ожениш,  да направиш три деца и ще си като във "Всички обичат Реймънд (Иван Попов)" 

А викаш 😇 като брат да съм - само три деца и не повече 🙂 

аз и на две ще съм доволен (Реймънд) 😉😁

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Нова измама. Получавате SMS за уж непълен адрес за доставка на пощенска пратка и линк препраща към фалшива страница на Български пощи.Разбира се всички останали подменюта във фишинг сайта са неактивни.Името на сайта веднага бие на очи , но не всеки се зачита.Не стигнах до края , но тоя номер съм го играл с фалшива страница на UPS  и на следваща стъпка поискаха данни за банкова карта. Особено ако наистина очаквате някаква пратка лесно може да се подведе човек.Примерно с Алиекспрес не е сигурно кога идва с MBMD , BG Post или друг куриер .

IMG_20240123_100523.jpg

IMG_20240123_100547.jpg

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , stanimir каза:

Нова измама. Получавате SMS за уж непълен адрес за доставка на пощенска пратка и линк препраща към фалшива страница на Български пощи.Разбира се всички останали подменюта във фишинг сайта са неактивни.Името на сайта веднага бие на очи , но не всеки се зачита.Не стигнах до края , но тоя номер съм го играл с фалшива страница на UPS  и на следваща стъпка поискаха данни за банкова карта. Особено ако наистина очаквате някаква пратка лесно може да се подведе човек.Примерно с Алиекспрес не е сигурно кога идва с MBMD , BG Post или друг куриер .

IMG_20240123_100523.jpg

IMG_20240123_100547.jpg

Не е нова. От поне миналата година върви. Който редовно пазарува от интернет магазини редовно получава това съобщение. Ако се хванеш, хванеш.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 25 минути , stanimir каза:

IMG_20240123_100523.jpg

IMG_20240123_100547.jpg

Аз получих същия смс за швейцарските пощи 😂 явно върви навсякъде 😂

IMG_2614.png

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз редовно получавам такива съобщения от "Роял мейл", но всичко в тях крещи, че е измама, като почнеш от номера, линка, всичко... Обикновено гугъл директно ми го блокира без да ме пита даже (поглеждам понякога какво е блокирал)

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Меко казано съм потресен , разгледах разни настанявания по троянските села за уикенда и цените са като в Сицилия за имоти които са несъпоставими като ниво.Тези хора наистина не знаят на кой свят са , смешното е че явно има кой да им се връзва.

• Харесвам 10
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 47 минути , stanimir каза:

Меко казано съм потресен , разгледах разни настанявания по троянските села за уикенда и цените са като в Сицилия за имоти които са несъпоставими като ниво.Тези хора наистина не знаят на кой свят са , смешното е че явно има кой да им се връзва.

Точно онзи ден се потресох с нещо подобно - говоря си с един колега, резервирал хотел във Велинград, да води жената за уикенда. Показва ми какво включва, стаята, басейни... 

И ми идваше да му кажа - за по-малко пари отидох със самолет до Италия, спахме в страхотно палацо в Лече, напълних си душата с барокови красоти, пихме най-страхотното вино на света.... 

Ама си замълчах 🙂  Човекът беше толкова въодушевен, че ще върви във Велинград 🙂 

• Харесвам 9
  • Замислям се 2
Връзка към коментар

Там поне има разни 5* хотели и т.н. , ама село Шипково ,Бели Осъм и подобни ?!!

Прекарал съм доста време наоколо и познавам отлично района , сезонът е два месеца в годината - юли и август и през останалото време имат хора по празничните дълги уикенди , чат-пат разни градски компании.Няма писти , няма ски , минералните извори са напълно занемарени. 

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

На някои хора просто не им е в природата да пътуват - то самолетни билети, нощувки, връзки, езикови бариери и какви ли не “главоболия”. 

преди 52 минути , stanimir каза:

Или се вдига стандартът ни на живот, или наистина не знаем на кой свят сме. Скептик съм към тенденцията, която са я подкарали хотелчетата и ресторантите, но и аз като теб се чудя дали не съм в грешка. Все има връзващи се.

Иначе какво ми направи впечатление на Азорите? Празните ресторанти с цена на пържолата 15€ и нагоре за едно ядене. А в други заведения за хранене от по-нисък клас, като пицария и бистро, се усещаше оборот. Предполагам, че на местните им идва скъпо яденето в ресторант, не е по стандарта им. А тук защо не е така, все се чудя. А дали няма да стигнем и до такова положение? Върху това се замислям.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 17 часа, stanimir каза:

В популярен сайт за ваучери цените започват от 65 лв с включени закуска и вечеря. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искам да се оплача от Turkish. В момента сме в Панама сити, багажа ни остана в Истанбул. Имахме прекачване час и половина, спокойно хванахме полета за Панама, но явно за багажа не им стигна време.

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Замислям се 6
Връзка към коментар
преди 14 минути , Marisha каза:

Искам да се оплача от Turkish. В момента сме в Панама сити, багажа ни остана в Истанбул. Имахме прекачване час и половина, спокойно хванахме полета за Панама, но явно за багажа не им стигна време.

И @master_of_germs се тревожеше за такова развитие. Вие сега няма да можете да изчакате багажа преди тръгването за Бокас, нали? 

Връзка към коментар
преди 3 минути , Lindt каза:

И @master_of_germs се тревожеше за такова развитие. Вие сега няма да можете да изчакате багажа преди тръгването за Бокас, нали? 

Имаме един ден утре в Панама сити, други ден сутринта ще летим за Бокас, надявам се утре вечер да ни го докарат.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 минути , Marisha каза:

Имаме един ден утре в Панама сити, други ден сутринта ще летим за Бокас, надявам се утре вечер да ни го докарат.

Аз мислех, че няма полети всеки ден, но има, така че пожелавам всичко да е наред с багажа ви 🙂 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз пък искам да се оплача от множеството недиагностицирани хора с психични отклонения и мания за величие които си живеят необезпокоявани в обществото. Честно, вече съм станала луда да отговарям на неадекватни въпроси от "будни граждани".

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Смея се 8
Връзка към коментар
На 26.01.2024 г. в 22:21, stanimir каза:

Мда, потвърждавам, и аз бях в подобен потрес. Разгледахте ли около Черни Осъм/Орешак? Ние там изкарахме един лете уикенд и беше много добре. За другия път съм набелязала махала Баба Стана. 

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

Доста се натоварих от разговор дочут наблизо. Един дебелак се обаждаше в къщи  и го чувах как нарича ,може би ,жена си.

-Курво,ти каза,че ще ходиш до магазина, а седиш в момента и готвиш.

И после последва псувня.

• Шок 6
Връзка към коментар
На 29.01.2024 г. в 0:42, Marisha каза:

Да дам ъпгрейд на нашите премеждия с багажа и не само. На следващия ден нямаше полет на Търкиш до Панама. Багажа е излетял до Богота и след това с Копа до Панама сити според тракера. И там заседна. Двама от нас отидоха с такси до летище, другите останаха в апартамента. От летището казаха, че Търкиш няма полети днес и няма представител на летище и няма кой да го докара. Върнахме се в апармента и в същото време дойде едно такси с нашия багаж. Това става в 11 вечерта. 

За капака спря мобилен интернет от есим и wifi в апартамента а след това и тока.

• Шок 8
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Няма такъв перманентен карък. Двата месеца на най-интензивно пътуване са ми януари и февруари. Съответно търся за тогава намаления и кодове. 

Рожденият ми ден е през март и почти всички бизнеси, на които съм редовен клиент, ми изпращат индивидуални кодове за големи отстъпки, които важат до края на годината. 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
43 minutes ago, T.E.Lawrence said:

Няма такъв перманентен карък. Двата месеца на най-интензивно пътуване са ми януари и февруари. Съответно търся за тогава намаления и кодове. 

Рожденият ми ден е през март и почти всички бизнеси, на които съм редовен клиент, ми изпращат индивидуални кодове за големи отстъпки, които важат до края на годината. 😂

Bummer. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Сайта на нашата автогара се оказа неверен и сега родителите ми ще плащат за такси 50 лв да идат навреме на погребението на чичо. Аз им казах кога е автобуса, но трябваше предварително и да питам по телефона.

• Шок 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.