Doctor Who Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 27 минути , И. М. каза: всеки ли може да се възполва от линка. Тези дни трябва да резервирам през букинг апартамент, който без таксите е 1275 лв, и тези 10% ще ми дойдат добре? Да. 1
И. М. Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 2 часа, Таньо каза: Да. добре ще го ползвам тогава, но да уточня преди това: отварям линка, отдолу ми е изписано за 10 % отстъпка и това ли е всичко?
funny Публикувано: 22 февруари, 2018 Публикувано: 22 февруари, 2018 преди 7 минути , И. М. каза: добре ще го ползвам тогава, но да уточня преди това: отварям линка, отдолу ми е изписано за 10 % отстъпка и това ли е всичко? Да, но не забравяй че тази "отстъпка " няма да я видиш отразена в цената а ще ти дойде като кешбек по картата около месец след като осъществиш нощувките. 1
noshtna_ptica Публикувано: 3 март, 2018 Публикувано: 3 март, 2018 Не знам дали е за тази тема, но бързам да споделя. Имам резервация от Букинг за Прага, точно за след 2 седмици. Днес получих мейл, че получавам QR код за отстъпки за атракциите - повечето са по 10%, но има и до 30%. Тепърва ще разглеждам дали са реални и дали има смисъл от тях, но е хубаво, че и Прага е включена в инициативата, предвид магеланското нашествие, което предстои 2 4
funny Публикувано: 5 март, 2018 Публикувано: 5 март, 2018 (редактирано) Я пък Букинг каква опция са пуснали. За пътуването ми в петък до Амстердам получих тази опция за такси от Летището директно до хотела, като по надолу е описано къде да изляза, как да изчакам Тесла таксито, да му покажа този код и то ще ме заведе директно до хотела на тази цена. Описано е и че не трябва да се плаща на таксито а парите ще бъдат изтеглени от кредитната карта използвана за резервацията. Редактирано 5 март, 2018 от funny 5
noshtna_ptica Публикувано: 27 април, 2018 Публикувано: 27 април, 2018 Миналия месец имах резервация в Прага и получих QR код с намаления за Прага, но нищо не си харесах. Днес заради предстоящо пътуване получих QR код с "намаления" за Севия, от които пак нищо. Започват да ме дразнят, това не е реклама, а антиреклама. При вас така ли е, появяват ли се реални намаления?
Дани Магелани Публикувано: 27 април, 2018 Публикувано: 27 април, 2018 преди 2 часа, noshtna_ptica каза: Миналия месец имах резервация в Прага и получих QR код с намаления за Прага, но нищо не си харесах. Днес заради предстоящо пътуване получих QR код с "намаления" за Севия, от които пак нищо. Започват да ме дразнят, това не е реклама, а антиреклама. При вас така ли е, появяват ли се реални намаления? Имах за Токио, но намаленията бяха незначителни. Не ползвах кода. 1
rik4o Публикувано: 6 май, 2018 Автор Публикувано: 6 май, 2018 Booking.com показват приблизителната стойност на кешбек плащането, ако сте минали през линк от партньорски сайт. 1
rik4o Публикувано: 1 юни, 2018 Автор Публикувано: 1 юни, 2018 (редактирано) Вече и в Booking.com с портфейл в джоба. И след попълването на кратка анкета даже съм кредитиран с €1.00 *, ... ... готово да бъде похарчено. 😀 ---- * Срок на годност - 1 година. Редактирано 1 юни, 2018 от rik4o 1
Георги Матеев Публикувано: 1 юни, 2018 Публикувано: 1 юни, 2018 На 5.03.2018 г. в 16:57, funny каза: Я пък Букинг каква опция са пуснали. За пътуването ми в петък до Амстердам получих тази опция за такси от Летището директно до хотела, като по надолу е описано къде да изляза, как да изчакам Тесла таксито, да му покажа този код и то ще ме заведе директно до хотела на тази цена. Описано е и че не трябва да се плаща на таксито а парите ще бъдат изтеглени от кредитната карта използвана за резервацията. По-интересното е, че в началото на април Uber от летището до централен Амстердам ни излезна само €34 - тоест с €10 надолу... Колата пак беше Тесла. Офертите на booking очевидно са насочени най-вече към туристи, които сляпо им се доверяват заради марката и не проверяват цените предварително. Предполагам, че по същата причина завишават цените и на хотелите. преди 18 минути , rik4o каза: Вече и в Booking.com с портфейл в джоба. Всичко чудесно, само не разбрах как се генерира кредит за портфейла? 1
rik4o Публикувано: 1 юни, 2018 Автор Публикувано: 1 юни, 2018 Преди 1 час, Георги Матеев каза: Всичко чудесно, само не разбрах как се генерира кредит за портфейла? Няма как. Трябва да си от избраните. 🤣 2 1
rik4o Публикувано: 13 юни, 2018 Автор Публикувано: 13 юни, 2018 Има ли начин, ако при резервацията си отказал плащане веднага и си избрал другата опция "Плати в мястото на настаняване" или нещо такова , да го промениш и да платиш резервацията онлайн предварително? 1
Фил Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 Това някаква нова мода ли е, или само аз за пръв път го виждам? 2 2
Гост 45#2 Публикувано: 13 юни, 2018 Публикувано: 13 юни, 2018 Не е ново. Срещал съм инфо някъде из условията им за такива резервации правени през booking.basic, но не знаех за какво става дума - сега за първи път виждам картинка.
Jorro Публикувано: 29 юни, 2018 Публикувано: 29 юни, 2018 Гаранцията за най-добра цена важи ли, ако букна хотел през профил, който не е genius и пусна искане за корекция, заради цената, която е за genius потребители?
Doctor Who Публикувано: 29 юни, 2018 Публикувано: 29 юни, 2018 преди 6 минути , Jorro каза: Гаранцията за най-добра цена важи ли, ако букна хотел през профил, който не е genius и пусна искане за корекция, заради цената, която е за genius потребители? Не. 1
Jorro Публикувано: 29 юни, 2018 Публикувано: 29 юни, 2018 11 hours ago, Таньо said: Не. А дали ще признаят линк от orbitz с код HEATWAVE ? Резервацията е без право на отмяна и затова искам да знам преди да избера от къде да го букна.
rik4o Публикувано: 7 юли, 2018 Автор Публикувано: 7 юли, 2018 Не съм виждал досега подобна опция за Genius. 13 2
Misholina Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 Хора, бъдете предпазливи при плащанията през сайта. Имаме една карта, която ползваме за там и единствено там и днес я хакнаха и се опитваха да правят покупки. За щастие тя има ограничено количество пари и не са успели. Бъдете бдителни. 2 2
Doctor Who Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 (редактирано) преди 13 минути , Misholina каза: Хора, бъдете предпазливи при плащанията през сайта. Имаме една карта, която ползваме за там и единствено там и днес я хакнаха и се опитваха да правят покупки. За щастие тя има ограничено количество пари и не са успели. Бъдете бдителни. Писа ли на Букинг за казуса и ако да, сподели резултата. Редактирано 12 юли, 2018 от Таньо 2
Misholina Публикувано: 12 юли, 2018 Публикувано: 12 юли, 2018 15 minutes ago, Таньо said: Писа ли на Букинг за казуса и ако да, сподели резултата. Не съм,изобщо не ми хрумна. Като се прибера ще пища и ще ви кажа как са се развили нещата. 4
Щастливеца Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 За съжаление отново ми се наложи да правя резервация с този "фейк" сайт. Искам да зная последно платежните инструменти , кой ги проверява ? Изрично пише, че може да се ползва Дайнърс, а от хотела ми пращат писмо, че няма да ми запзаят резервацията защоото не приемат Дайнърс ?
Doctor Who Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 преди 11 минути , Щастливеца каза: За съжаление отново ми се наложи да правя резервация с този "фейк" сайт. Искам да зная последно платежните инструменти , кой ги проверява ? Изрично пише, че може да се ползва Дайнърс, а от хотела ми пращат писмо, че няма да ми запзаят резервацията защоото не приемат Дайнърс ? Букинг приемат Дайнърс, ако плащането е към тях и веднага, а по-късно те плащат на хотела. Ако плащането ще се извършва в хотела на място на по-късен етап важат правилата на хотела. Аз ползвам Виза или Мастеркард, за да не изпадам в подобни ситуации. 1
Щастливеца Публикувано: 24 юли, 2018 Публикувано: 24 юли, 2018 Мисълта ми е , че политиката им е малко не ясна. Веднъж важи, веднъж не важи. Даже няма да си правя труда да влизам в комуникация с тях, директно ги пускам по пързалката. Ще им пращам аз 5 карти за да си изберат те коя ги кефи, айде ................ тука замлъквам.
Препоръчани мнения
Публикувано от Ivko,
телефони за връзка
Препоръчано от neuromancer
3 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега