Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 часа, GlobeRider каза:

Опитвам се да си видя историята на уиз точките, в секцията транзакции, но след 20.11 е празно, а картата я ползвам непрекъснато. И при вас ли е така ?

При мен всичко до 16.12 вкл. е отразено и днес даже пуснах да ги прехвърля пред новогодишно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , ДиянаВ каза:

При мен са до 11.12., но се чудя да не съм достигнала тавана от 400 лв.

Тавана не е ли 800лв+ ? Видях, че и назад се коментира 400лв, а в условията само намирам споменат максимален оборот върху който се трупат точки - от 40 000лв, което по 2лв на 100 прави 800лв. 

• Харесвам 2
Публикувано:

@GlobeRider, може би объркването идва от това, че за 1 изхарчен лев ни дават 2 точки, но стойността на 1 точка е 0,01 лв. Максималния оборот за година 40 000 лв х 0,01 лв за точка, което прави 400. Малко е дразнещо, че ни цакат със закръгляването на стотинките, ама това да им е кусура само. 

Публикувано:

И аз достигнах тавана преди няколко дни и почнах да използвам кредитната карта към Allianz. Ще видя какъв е cashback-a там и ще помисля коя карта да ползвам.

Публикувано:
преди 1 час, iliana_t каза:

@GlobeRider, може би объркването идва от това, че за 1 изхарчен лев ни дават 2 точки, но стойността на 1 точка е 0,01 лв. Максималния оборот за година 40 000 лв х 0,01 лв за точка, което прави 400. Малко е дразнещо, че ни цакат със закръгляването на стотинките, ама това да им е кусура само. 

40 000 лв х 0.02 ст = 800 лева 

Публикувано:

Сигурно съм се заблудила с тези 40 000 лв. оборот, но щом таванът е 800 лв. в точки още по-добре. А и догодина ще може да се плаща с картата в евро за нощувки.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 минути , ДиянаВ каза:

Сигурно съм се заблудила с тези 40 000 лв. оборот, но щом таванът е 800 лв. в точки още по-добре. А и догодина ще може да се плаща с картата в евро за нощувки.

То оборотът е 40000 лв максималния - по 2 точки са 80000 точки, и всяка точка е по 0.01 лв към уиз

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 часа, Madonna каза:

Ние тази година имаме малко под 800 лв начислени.

И аз, но миналата година бяха малко повече. Правили са някаква стъкмистика.

Публикувано:
преди 2 часа, Ilian359 каза:

И аз, но миналата година бяха малко повече. Правили са някаква стъкмистика.

Ако сте купували билети в сайта на Wizz, точките за дадената транзакция са двойно повече. Затова е възможно да се получат повече от 800 лв. кредити. Давам пример: ако на 01.01.2026 направя първата ми транзакция за годината с Уиз картата в техния сайт на обща сума 40 000 лв. (знам, че е невъзможно😆 ) , то ще получа 1600лв. в кредити и с това вече съм стигнал лимита за трупане на точки за годината, който е - похарчени 40 000 лева.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз малко се обърках от часста с това, че покупателната сила е по-ниска, при условие, че точките ти реално поскъпват като стойност 😮 Или аз нещо не разбирам като хората 😮 

Публикувано:
На 25.12.2025 г. в 23:12, r_nikolov1 каза:

40 000 лв х 0.02 ст = 800 лева 

Искаш да кажеш 0.02 лв, не 0.02 ст.

Но и невинаги е по  2 стотинки. Когато плащането е направено на борда на Уизеър (Уиз кафе, Уиз бутик…) или в сайта и апликацията на Уизеър, тогава се умножава по 4 стотинки. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Hakkâri Spor каза:

Искаш да кажеш 0.02 лв, не 0.02 ст.

Но и невинаги е по  2 стотинки. Когато плащането е направено на борда на Уизеър (Уиз кафе, Уиз бутик…) или в сайта и апликацията на Уизеър, тогава се умножава по 4 стотинки. 

Да, 0.02 лева, извинявам се за техническата грешка. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Iliyan Minchev каза:

Какво ме посъветва Al за непрехвърлените точки и ако салдото ми в Уиз е в Euro, а не в BGN

Screenshot_20251227-005105.Grok.png

Screenshot_20251227-005117.Grok.png

Screenshot_20251227-005133.Grok.png

Така написано изглежда като типична AI недомислица. Няма вселена, в която €100 са по-малко от €51.13. Логиката е елементарна: имаш 10000 точки, които днес са на стойност €51.13 (100 лв), но на 1 януари същите тези точки вече имат стойност €100 - е, кое ще предпочетеш? 🙂

Ако аз бях ДСК щях пропорционално да намаля наличните точки, т.е. 10000 налични точки автоматично щяха да станат 5513 (разделяме ги на фиксирания курс 1.95583) и това щеше да запази стойността в евро 1:1.

Говоря принципно, тъй като отдавна не следя картата и нямам идея какво точно се случва по условия, но ако ДСК наистина не девалвира вече наличните точки, които изведнъж след няколко дни ще имат същата номинална стойност, само че в евро - най-логично е да се прехвърлят след 1 януари защото ще се получи почти двойно повече кредит.

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Така написано изглежда като типична AI недомислица. Няма вселена, в която €100 са по-малко от €51.13.  🙂

да бе, нямало такава вселена....

Messenger_creation_267441BD-3D02-4F92-AE7F-706D15FB72EF.jpeg.f9379f1dd937fc6eb3b780d3f6d9a670.jpeg

😅

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Здравейте, видях че и други са имали подобен проблем с точките. Последно съм получил точки от транзакциите на 17.12.2025 (може и самите транзакции да са малко по-от рано, тази дата я взех от справката с точките). Не съм достигнал 40000лв оборот през картата за година, за да са ми спряни точките. След 17.12  имам похарчени около 4000+лв, дали ще изгоря с точки за тях и има ли какво да направя? Благодаря!

Публикувано:

В момента при мен въобще не показва никакви транзакции, а само общата сума на точките. До вчера бяха осчетоводени покупките до 16.12, след това - нищо, а днес вече не се и виждат транзакциите. 🤔

Публикувано:

Миналата година по това време пак имаше отразяване със закъснение на точките. Ще се покажат, няма къде да избяат. 

Явно ДСК почиват повечко от "преработването" през годината. 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 14.02.2025 г. в 11:39, Patrick K каза:

Може да плащате сметките си към топлофикация София тук https://online.fastpay.bg/ без такса или на ОББ https://ubbpay.bg/ с такса от 0.30лв./плащане(избива се при сметка над 15лв.)

Регистрирах се,опитвам да платя,обаче като въведа абонатен номер и ми излиза 0 лв задължения,а имам 2 сметки за плащане.

Някъде  нещо бъркам сигурно? 

Публикувано:
преди 3 часа, Zaro каза:

Миналата година по това време пак имаше отразяване със закъснение на точките. Ще се покажат, няма къде да избяат. 

Явно ДСК почиват повечко от "преработването" през годината. 

Благодаря, моята карта е от началото на тази година и не съм се сблъсквал с тези закъснения около Коледа и НГ. Жалко, исках да ги прехвърля неизплатените точки възможно най-скоро за да ги ползвам но няма да стане. И все пак щом няма да се загубят не е болка за умиране. 

Публикувано:

На мен пък за първи път от толкова години двама румънски стюарди ми видяха картата и казаха: nice card 😆

Изфуках се, че е ДСК от Бъргария 😄 - не бяха чували. Фукам се и тук - фук, фук😜

• Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.