Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 часа, ДиянаВ каза:

Някой от сменилите картата тази година получил ли е съобщение за нова - Visa? Аз не съм.

Друго, замисляли ли сте се как, ако се ползва тази карта за плащане на нощувки и други разходи в евро, доста по-бързо и лесно ще се достигне лимитът от 400 лв. в точки? Няма ли да го вдигнат в адекватна еврова сума?😜 Въобще пълна мъгла е преходът към евро на Уиз КК и предимствата й🙂

И аз не съм.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , Hristo Rusev каза:

image.png.cd86926379b500731b20b799e10f2b86.png

За информация. Това ми отговори агент в чата в ДСК Директ, относно точките и wizzair карта.

На кое да вярвам сега? Че 20 000 точки са 20 лева или на другите неща по-долу?

P.S. Поне е сигурно, че не си говорил с машина, машината поне може да смята. 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 36 минути , Hristo Rusev каза:

image.png.cd86926379b500731b20b799e10f2b86.png

За информация. Това ми отговори агент в чата в ДСК Директ, относно точките и wizzair карта.

20000 точки са 200 лева!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Hristo Rusev каза:

Опа 1 точна 1 стотинка ли е? Не съм обменял май от 3 години. Еха аз бая съм натрупал.

Да, само не знам за къде ги трупаш, че и в цените има инфлация...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Hristo Rusev каза:

Опа 1 точна 1 стотинка ли е? Не съм обменял май от 3 години. Еха аз бая съм натрупал.

Май бая си загубил, ако не бъркам след 2 години ако не си усвоил точките ги губиш

• Харесвам 1
Публикувано:

Увеличили са ми кредитния лимит без да ме уведомят, питат съгласна ли съм, искам ли...не е ли малко странно това, на някой случвало ли се е ?

Публикувано:

Така правят, но ако откажете - няма да го увеличат. Би трябвало да имате такава опция в смс / вайбър комуникацията.

/оф-топик

Иначе аз имам оспорена транзакция с тях от️юли️за която все още не е ясно какъв е изходът, защото била оспорена "на международно ниво". Това да речем ОК. Но фактът, че от Банка ДСК има нулева комуникация, нула отговори на имейлите ми, и като цяло нула обслужване клиенти, ме доведе до взимане на решение да закрия Wizz картата, която иначе имам сигурно от десетина година (откакто я има в България на практика), и през която съм превъртял със сигурност 6-цифрена сума за това време.

Да - ще ми липсват сигурно точките, но така или иначе Wizzair с новите цени и условия на discount club, и както и факта, че летят от Т1, изглеждат все по-малко привлекателна опция за редовно летене. 

/край на оф-топика

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , sveto.slav.s каза:

Wizz картата, която иначе имам сигурно от десетина година (откакто я в България)

Няма как да я имаш от десетина години. Юни 2018 я пуснаха тук.

Публикувано:
преди 12 минути , sveto.slav.s каза:

нула отговори на имейлите ми

аз ползвам за комуникация старото приложение и винаги ми връщат или обаждане или имейл.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 20 минути , bobole4e каза:

Увеличили са ми кредитния лимит без да ме уведомят, питат съгласна ли съм, искам ли...не е ли малко странно това, на някой случвало ли се е ?

“На някого случвало ли се е”, да, почти на всички. Поне на 4 пъти са ми увеличавали лимита, от 3к, на 4к, на 5.5к, на 7к… сега очаквам да се увеличи като влезем в Еврозоната. Пращат смс и ако не си съгласен, има опция с кликване на НЕ, тогава няма да увеличат лимита.

• Харесвам 2
Публикувано:

Не са ме уведомили по никакъв начин. Реших, че някой ми е превел пари и затова се е увеличила наличността. Рових къде ли не и накрая видях, че кредитния лимит е различен.

Публикувано:

На мен също ми увеличиха лимита преди няколко дни, като първия ден не беше изписан още като променен, а се появиха едни 1000 лв отгоре, които обаче не можеха още да се ползват. Аз разбрах какво става, защото ми бяха пратили смс с опция за отказване. Първата ми реакция беше да откажа, но после се замислих, че с тая инфлация...

Понякога пращат и само на Вайбър уведомления, аз тогава мога да ги пропусна.

• Благодаря 1
Публикувано:

Нещо, което да си следите, ДСК начислява годишна такса автоматично, като за начало на периода явно се счита издаването, а не получаването на картата. 

Новата Виза ми беше преиздадена през март, но Мастърът явно беше блокиран три месеца по-късно, защото тогава начислиха таксата. Сега се наложи да подменя Визата и са ми начислили годишна такса от март насам. Ходих в офис, сторнираха я. Съпортът многократно ме увери, че няма да има застъпване на годишните такси, ама все пак са ми таксували и двете карти за периода март-юни.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой пробвал ли е да регистрира полет с новата си Visa DSK-Wizz Air във Visa SmartDelay ?

В сайта на ДСК не откривам нищо за подобна възможност.

Публикувано:

Опитвам се да си видя историята на уиз точките, в секцията транзакции, но след 20.11 е празно, а картата я ползвам непрекъснато. И при вас ли е така ?

Публикувано:
преди 5 часа, GlobeRider каза:

Опитвам се да си видя историята на уиз точките, в секцията транзакции, но след 20.11 е празно, а картата я ползвам непрекъснато. И при вас ли е така ?

И при мен е така. Питах каква е причината за това, но още нямам отговор

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.