Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Моят е намален служебно на 500 евро от 1000 лева. Т. к. не съм се съгласявал на това, означава че са превалутирали  лимита ми по курс различен от официалния , което е нарушение на процедурите по преминаване от лев към към евро. 

Ето казус , на който му се занимава! 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:

https://dskbank.bg/euro-limit

Цитат
Променихме лимита за твое улеснение

След въвеждането на еврото като официална валута, лимитът по кредитната ти карта беше превалутиран по официалния валутен курс 1,95583, което доведе до стойности, трудни за запомняне или управление.

В отговор на желанията на нашите клиенти, и с цел да улесним управлението на кредитната ти карта, закръглихме нейния лимит до най-близката стойност, завършваща на 50 или 100 (нагоре или надолу).

Пример: Кредитна карта с лимит 1 000 лева става с 511,29 евро. При закръглянето лимитът се променя на 500 евро.

Discounts icon
Важно:

Ако решиш да се откажеш от закръгления си лимит, моля попълни формата по-долу. При наличие на повече от една сметка по кредитна карта, за която искаш да се откажеш от закръглението, формата следва да се попълни за всяка една от тях.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Romana каза:

Към тези, които вече са сменили МС с Виза - каква е валидността на новата карта? 5 години, т.е. до 2031, или има валидността на предишната МС?

5 години от датата на издаване, т.е. до 2031

• Харесвам 1
Публикувано:

Напълно очаквано е да променят лимита по кк сега с еврото. Моя лимит беше 1900лв. или 971.45 евро /реално ако кандидастваш няма да избереш някаква такава разбъркана сума/. Само не знам как решават дали да се увеличи или намали предполагам към по-голяма сума за да печелят. Моя лимит сега е направен на 1000 евро, а не 950 или 900 евро. 

Публикувано:
преди 14 часа, iliana_t каза:

Ето инструкции как се активира новата Виза чрез DSK Mobile или банкомат: Активиране на DSK-Wizz Air-Visa

Как се създава или променя статичен ПИН код на ДСК

Благодаря за съветите. Имам ДСК Смарт, не ДСК Мобайл, но явно трябва да сменя и това приложение, да регистрирам наново...

преди 16 часа, ДиянаВ каза:

@Hakkâri Spor при моето съобщение нямаше нищо двусмислено, че новата виза карта предстои да бъда преиздадена. Чудно ми е какъв е текстът на твоето и не са ли еднотипни съобщенията?

IMG_2187.jpeg.26a8b9850809166481f63ccac7e651d0.jpeg

При мен е подобно. Няма "предстои", а "ще бъде издадена" и е на латиница, което няма значение, разбира се. Но изчакаx между 1 седмица и 10 дни след този СМС и тогава отидох до банката (4-5 дни, след като мина и срокът да променя адреса на клона, от който да си получа пластика, при желание за смяна, всъщност не съм искал смяна).  Тези нови настройки, които ми предстоят, отсега ме изприщват. Но няма как 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 13 часа, Doctor Who каза:

Моят е намален служебно на 500 евро от 1000 лева. Т. к. не съм се съгласявал на това, означава че са превалутирали  лимита ми по курс различен от официалния , което е нарушение на процедурите по преминаване от лев към към евро. 

Ето казус , на който му се занимава! 🙂

Не зная дали ни четат или не, но днес имам съобщение в пощата:

image.png.bdb4cf12d1561e189267865650dc5204.png

П.П. Любопитно ми е  защо банките се обръщат на "ти" към клиентите, а не на "вие". @Zaro, имаш ли идея.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

@Фил нали наскоро писа за поколението Z 😂

Вчера като ми се обадиха от ДСК направо почнаха с 

- Ако , добър ден.Станимир ? 

• Смея се 6
  • Замислям се 4
Публикувано:

И аз днес получих съобщение че съм в процес на преиздаване на нова карта и подмяната на с виза.Срокът й ще е 2031г

Закръгляването на лимита и при мен го има,но не ми е важно.Аз съм дългогодишен клиент на банката и дори съм от доволните 🙂

Публикувано:
преди 2 минути , stanimir каза:

... и в продължение създалите се близки отношения и дружеското обръщение те отрязаха ?!  

• Смея се 6
Публикувано:
преди 53 минути , stanimir каза:

Само малко уточнение, за да не се чуди някой тук - писах във FB. :wink:

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 55 минути , stanimir каза:

Това "ако" в обращението какво е?

Публикувано:
преди 21 минути , Фил каза:

Само малко уточнение, за да не се чуди някой тук - писах във FB. :wink:

Може ли, моля да го сложиш в общата тема ? За тези от нас, които не сме го чели.  Голяма са ми загадка тези gen Z...

Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Аз също се обръщам първоначално към клиентите си по първо име. Така свикнах покрай чужденците, защото не мога да им разбера пола по името (напр. Мишел) и не мога да използвам Mr. или Mrs.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 часа, Doctor Who каза:

Не зная дали ни четат или не, но днес имам съобщение в пощата:

image.png.bdb4cf12d1561e189267865650dc5204.png

П.П. Любопитно ми е  защо банките се обръщат на "ти" към клиентите, а не на "вие". @Zaro, имаш ли идея.

Рекламен трик за създаване на усещане за близост, когато се обръщаш по малко име. Всеки ден сте заедно, има едно усещане за топлина и още нещо 😁

• Харесвам 1
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 5.02.2026 г. в 11:45, Hakkâri Spor каза:

Но изчакаx между 1 седмица и 10 дни след този СМС и тогава отидох до банката 

Доста е заблуждаващо това съобщение, защото не дава никаква представа за какъв период става дума. В края на миналата година майка ми получи смс-а, а картата й пристигна след месец и половина. Не се разкарвай напразно до клона, а си изчакай второто известие като физически вече е там.

• Харесвам 3
Публикувано:

@Hakkâri Spor, при мен при смяна на Wizz MC с Wizz Visa спрях да получавам известия. Активирах си ги от dskdirect.bg --- Известия  и вече си идват, както преди.

По темата с кредитния лимит - при мен е ок. Преди беше 4100 лв. Сега го направиха 2100€.

И нещо забавно. Аз от 4 години съм със сменена фамилия и при всяко влизане в клон на ДСК се идентифицирам с нова лична карта с новата фамилия. Въпреки това миналата година ДСК ми преиздадоха МС картата пак със старата фамилия, та после трябваше да се обяснявам на Curve защо слагам зад Curve карта на чуждо лице 🙂

Сега преди седмица си взех от ДСК най-накрая новата Visa. Специално обърнах внимание на служителката за фамилията ми. Тя ме увери, че ще е правилната и ми показа плика с новата КК - на него пишеше наистина вярната. Отварям после плика и вътре картата пак със старата фамилия  :))))

• Шок 1
  • Смея се 9
Публикувано:

При мен с новата Visa в Google Wallet нито виждам трансакциите, нито получавам нотификации. В интернет видях, че не само при мен е така.

Публикувано:
Преди 1 час, WanderlustME каза:

При мен с новата Visa в Google Wallet нито виждам трансакциите, нито получавам нотификации. В интернет видях, че не само при мен е така.

И при мен беше така и не можах да ги включа сама. Ходих в клон на ДСК и там се оказа, че са пропуснали да ми дадат някакъв код и няма как сама да го направя. Включиха ми известията и вече нямам проблем.

Публикувано:
На 9.02.2026 г. в 21:30, WanderlustME каза:

На 9.02.2026 г. в 22:49, noshtna_ptica каза:

И при мен беше така и не можах да ги включа сама. Ходих в клон на ДСК и там се оказа, че са пропуснали да ми дадат някакъв код и няма как сама да го направя. Включиха ми известията и вече нямам проблем.

Като ми смениха картата всичко беше наред. От юли престанаха да излизат трансакциите, по-точно в чужбина всичко беше наред и от едно заведение в Капана (Пловдив) излизаха. Не съм се обаждал в банката. И от понеделник се е случило чудо. Оправило се не знам как.:yes:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, traveler каза:

И от понеделник се е случило чудо. Оправило се не знам как.:yes:

Не е чудо. Свързах се с Visa и ДСК. Виза, 9 дни по-късно, не са ми отговорили, дори с темплейт. Според сайта отговарят до 48 часа.

А от друга страна, ДСК си измиха ръцете с Google Wallet, че било външно приложение и че проблемът бил при тях. Да, ама не. Досега не съм имал проблеми с други карти, без значение дали са Виза или Мастъркард. Обясних ситуацията и от няколко дни и при мен вече е ок.

Мастъркард отговаряха много бързо и бяха много гъвкави откъм решения, а тези горе са като държавната администрация.

Иначе за проблема разбрах от този пост във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/devbg/permalink/4396140343956362/

• Харесвам 1
Публикувано:

До началото на тази седмица, единствените плащания, които излизат в wallet (с не-Уиз Виза), бяха тези в метрото. Вече и останалите се оправиха. 

Възстановяване на средства през Gpay не се отразява, дори на pay.google.com 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.