Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, aloha8 каза:

Регистрирах се,опитвам да платя,обаче като въведа абонатен номер и ми излиза 0 лв задължения,а имам 2 сметки за плащане.

Някъде  нещо бъркам сигурно? 

При мен през сайта също не стана този месец.Изтеглих приложението и там вече имаше суми.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, ДиянаВ каза:

На мен пък за първи път от толкова години двама румънски стюарди ми видяха картата и казаха: nice card 😆

Изфуках се, че е ДСК от Бъргария 😄 - не бяха чували. Фукам се и тук - фук, фук😜

Подобно нещо ми се случи миналия месец на прибиране от Неапол с италианска стюардеса.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Фил каза:

А излезнаха ли ви извлеченията за задълженията по картата за този месец? 

Имаше съобщение:

Във връзка с въвеждане на еврото като официална валута в България ще имаш извънредно извлечение по кредитната ти карта към 31 декември 2025 г. От 1 януари 2026 г. минималната сума за револвиране и цялото задължение по кредитната ти карта, ще бъдат превалутирани в евро.

Ето какво да очакваш:

• 20 ноември 2025 г. е стандартната ти падежна дата с 15 дни гратисен период за погасяване на задълженията до 5 декември 2025 г.
  • На 31 декември 2025 г. ще получиш извънредно извлечение за трансакциите от 21 ноември до 31 декември 2025 г. с гратисен период за погасяване на задълженията до 15 януари 2026 г.
  • На 20 януари 2026 г. ще получиш първото си извлечение в евро за трансакциите от 1 януари до 20 януари 2026 г. с гратисен период за погасяване на задълженията до 4 февруари 2026 г.

От месец февруари 2026 г. продължава стандартният цикъл на обслужване, но вече в евро.

Нямам извлечение след 20.12, ще чакам това утре  евентуално.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 33 минути , bobole4e каза:

Имаше съобщение:

Дааа, благодаря! Пропуснал съм го това съобщение, че много спамят с предложения за кредити.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 28.12.2025 г. в 21:42, ДиянаВ каза:

На мен пък за първи път от толкова години двама румънски стюарди ми видяха картата и казаха: nice card 😆

Изфуках се, че е ДСК от Бъргария 😄 - не бяха чували. Фукам се и тук - фук, фук😜

Ама тя ДСК-Уиз. не работи на борда на Уиз

Публикувано:

Преди малко пробвах да купя едни промо билети и първоначално в приложението ми излезе, че плащането е минало успешно, но не е. Нямам дръпнати пари, нямам получен sms за транзакция, а в мобилното банкиране последното ми плащане е от вчера. По-лошото е, че пробвах втори път с Револют да направя плащане, но и там не стана. Изписа ми някаква грешка и нищо повече.

Публикувано:
преди 9 часа, adreno каза:

Ама тя ДСК-Уиз. не работи на борда на Уиз

При мен винаги е работила, плащам все с нея. И да, преди време като плащаx някакво кафе испански стюард видя за първи път такава карта и каза на стюардесата от другата страна на количката "виж каква карта" или нещо от сорта. Мисля, че само в 4 държави има wizz карти.

Веднъж плащаx и на борда на Раянеър с тази карта, не се усетиx. Обикновено там плащам или с друга пластика, или с телефона. Засмяxa се малко, ама нямаше проблем. 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
На 29.12.2025 г. в 19:08, bobole4e каза:

20 ноември 2025 г. е стандартната ти падежна дата с 15 дни гратисен период за погасяване на задълженията до 5 декември 2025 г.

При мен на 10-о число е падежната дата. Погасил съм тогава. Такова съобщение не съм видял и аз.

Къде си получила това съобщение? Имейл, СМС, ДСК Дайрект?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Hakkâri Spor каза:

При мен винаги е работила, плащам все с нея. И да, преди време като плащаx някакво кафе испански стюард видя за първи път такава карта и каза на стюардесата от другата страна на количката "виж каква карта" или нещо от сорта. Мисля, че само в 4 държави има wizz карти.

Веднъж плащаx и на борда на Раянеър с тази карта, не се усетиx. Обикновено там плащам или с друга пластика, или с телефона. Засмяxa се малко, ама нямаше проблем. 

Tова е интересно - кога си плащал? Аз никога не съм успявал (а съм пробвал на доста от полетите ми с Уиз) да платя и от ДСК имам официален отговор, че картите им са с 0 лв офлайн лимит, което е и причина за отказа на транзакции

Публикувано:

И аз плащам на практика на всеки полет с нея (имаме си нещо като традиция да купуваме сок и чипс за детето на всеки полет) и досега не съм имал проблем, последния път преди около месец. 

Публикувано:
преди 3 часа, Hakkâri Spor каза:

При мен на 10-о число е падежната дата. Погасил съм тогава. Такова съобщение не съм видял и аз.

Къде си получила това съобщение? Имейл, СМС, ДСК Дайрект?

Аз получих съобщението в dsk mobile преди около седмица. И моят падеж е на 10-то число. На 31.12. ще имам извънредно извлечение също. 

Публикувано:
преди 7 часа, Guinness каза:

Преди малко пробвах да купя едни промо билети и първоначално в приложението ми излезе, че плащането е минало успешно, но не е. Нямам дръпнати пари, нямам получен sms за транзакция, а в мобилното банкиране последното ми плащане е от вчера. По-лошото е, че пробвах втори път с Револют да направя плащане, но и там не стана. Изписа ми някаква грешка и нищо повече.

По-лошото е , че според мен си платил два пъти. Просто ще се отрази утре или вдругиден. Още от вчера следобед почнаха да пренастройват и не се знае знае ли се кога ще изплуват...

Публикувано:
преди 28 минути , bobole4e каза:

По-лошото е , че според мен си платил два пъти. Просто ще се отрази утре или вдругиден. Още от вчера следобед почнаха да пренастройват и не се знае знае ли се кога ще изплуват...

Ами според мен не са ми дръпнали пари, защото щях да имам получен билет на мейла, а аз нямам. 🙂 

Публикувано:
2 hours ago, Guinness said:

Ами според мен не са ми дръпнали пари, защото щях да имам получен билет на мейла, а аз нямам. 🙂 

Проверете в акаунта си в сайта на Уиз дали не излиза резервацията. Два пъти ми се е случвало да даде грешка при плащането, да не дръпнат пари и съответно да не получа нищо на мейла. Но и двата пъти при влизане в профила ми в сайта на Уиз резервацията се виждаше там - даваше, че не е платена и имаше възможност да се направи плащане.

• Харесвам 2
Публикувано:

Най-сетне са ясни новите условия:

Покупка за 1 евро  = 2 точки 

Покупка на сайта или борда на Уиз = 4 точки 

Всяка точка е 0.01 евро. Т.е. са запазили предишното съотношение. 

https://dskbank.bg/docs/default-source/документи-за-кредитни-карти/условия-на-бонус-програма-dsk-wizz-air.pdf

Другото, което ми прави впечатление, е, че от общите условия са махнали Curve - преди пишеше, че зареждане на Револют, Кърв не дава точки (а последният не се зарежда).

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
Публикувано:

Не пише какво се случва с натрупаните и непрехвърлени точко до сега в dsk. Ако имаш 10 000 точки които бяха 100лв, сега точките ще станат 5000 и малко ли? 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 1.01.2026 г. в 8:02, WanderlustME каза:

Най-сетне са ясни новите условия:

Покупка за 1 евро  = 2 точки 

Покупка на сайта или борда на Уиз = 4 точки 

Всяка точка е 0.01 евро. Т.е. са запазили предишното съотношение. 

https://dskbank.bg/docs/default-source/документи-за-кредитни-карти/условия-на-бонус-програма-dsk-wizz-air.pdf

Другото, което ми прави впечатление, е, че от общите условия са махнали Curve - преди пишеше, че зареждане на Револют, Кърв не дава точки (а последният не се зарежда).

На борда на Уиз не дават по 4 точки

Публикувано:
На 2.01.2026 г. в 11:09, WanderlustME каза:

Да, намалили са и текущите точки почти наполовина и изглеждат ок. Само балансът в Уиз още е в лева. 

Днес прехвърлих малко точки. Уж 1 точка щеше да е 1 евроцент, ама според УизЕър е все още 1 стотинка. И реално прехвърленият кешбек е наполовина. 😕

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.