Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

И аз имам същия проблем. Сметката в уизз още е в Лева, а от Дск прехвърлям евро 20 евро от дск, във уиз влизат 11 лева😆😉😔кого да тормозим уиз или дск?

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , so'90 каза:

И аз имам същия проблем. Сметката в уизз още е в Лева, а от Дск прехвърлям евро 20 евро от дск, във уиз влизат 11 лева😆😉😔кого да тормозим уиз или дск?

Проблемът не е в акаунта, предполагам. Моят акаунт в сайта на УизЕър е в EUR. В момента си чатя с консултант на ДСК, ще пиша какво ще ми кажат.

Edit: Казаха, че ще проверят и ще се свържат с мен...

• Харесвам 1
Публикувано:
На 3.01.2026 г. в 0:59, Hakkâri Spor каза:

Даваxа, като си платиш с  тяxната карта. Явно вече не?

Пробвал съм отдавна, не ми е начислявало двойно точки за плащане на борда.

• Харесвам 1
Публикувано:

Еми никога не са давали х4 на борда на Уиз 

@Hakkâri Spor полага усилия да получи значка за дезинформатор на тема Уиз. Чудно ми е как ли би изглеждала 😀

• Смея се 5
Публикувано:

При всяка покупка на ПОС при търговец, картодържателят събира точки, както

следва:

Търговец Брой точки

За всяко платено 1.00 EUR на

www.wizzair.com

4 точки

За всяко платено 1.00 EUR при

друг търговец 2 точки

На борда не се счита за wizzair.com - @Ivko отдавна има брожения срещу тази несправедливост 

IMG_2117.jpeg.9418a4a0f98bb49c81ab6971ea559bb1.jpeg

Преди полет обаче в приложението продават някакви ваучери с отстъпка за покупки на борда, които не съм тествала и не знам доколко са удачни. Те би трябвало да се умножават по 4.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 21 минути , Дани Магелани каза:

Някой плащал ли е полет на Уиз днес? Не успях с тази карта, с Револют също.

Да, 6 транзакции имах днес: едната е online, другите на POS терминал.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, Дани Магелани каза:

Някой плащал ли е полет на Уиз днес? Не успях с тази карта, с Револют също.

Да, без проблем.

Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 час, Ivan Ivanich каза:

Да, без проблем.

Разбрах проблема. В Уиз е плащане в лв. А сметките ми са в евро. Смених на плащане в евро и стана.

• Харесвам 1
Публикувано:

Само държа да кажа, че днес два пъти купих билети с тази малоумна карта (Виза версията) на сайта на Уиз и ми поиска card processing fee - 18 стотинки единия път, втория 11 евроцента. Не знам как не ги е срам да искат това за тяхната си карта. Билетите бяха по 50 евро и по 25 евро съответно. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Loverboy каза:

Само държа да кажа, че днес два пъти купих билети с тази малоумна карта (Виза версията) на сайта на Уиз и ми поиска card processing fee - 18 стотинки единия път, втория 11 евроцента. Не знам как не ги е срам да искат това за тяхната си карта. Билетите бяха по 50 евро и по 25 евро съответно. 

Не е от картата, при Уиз е топката. Аз съм с Мастъркард и също понякога ми начислява такава такса.

• Харесвам 1
Публикувано:
4 minutes ago, ДиянаВ said:

Не е от картата, при Уиз е топката. Аз съм с Мастъркард и също понякога ми начислява такава такса.

Купих билети на 23.12.25 с дебитна на ПИБ и за първи път ми начисли дребни някакви за такса - Уиз.

Публикувано:

Веднъж бях копнала основанието за тази такса от сайта на Уиз, но ето пак:

Card Processing Fee – depends on the form of payment, which operating carrier you are flying with, and the locations of both our and your payment service provider 

Per payment amount  

0.20-2.35% 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , Antigona каза:

Купих билети на 23.12.25 с дебитна на ПИБ и за първи път ми начисли дребни някакви за такса - Уиз.

Аз досега плащах билетите на Уиз с Мастъркард дебитна на ОББ и никога не съм имала такси. Снощи купих билет с Виза,пак на ОББ и за първи път ми излезе дребна такса. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Мисля, че по европейска директива такива такси са забранени, когато платецът и търговецът са от ЕС. Трябва да проверя.

• Харесвам 4
Публикувано:

Какви документи искат при подаване на заявление за картата от самоосигуряващи се (свободни професии), които не са клиенти на банката ? При малкото ми полети с Wizz не ми отърва да плащам повече скъпо членство.Купувал съм го без пропусната година от самото му начало , но вече леко се оляха.

• Харесвам 1
Публикувано:
11 minutes ago, stanimir said:

Какви документи искат при подаване на заявление за картата от самоосигуряващи се (свободни професии), които не са клиенти на банката ?

При мен искаха годишни данъчни декларации за две години, договори, фактури, банкови извлечения, доказващи регулярни приходи... Безумна работа - няколко пъти се пробвах, все отказваха - в разни квартални офиси в София. Моят съвет е задължително да се ходи в голям офис за такова нещо - най-добре на Калоян за София, че в малките е ужас.  

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, stanimir каза:

Какви документи искат при подаване на заявление за картата от самоосигуряващи се (свободни професии), които не са клиенти на банката ? При малкото ми полети с Wizz не ми отърва да плащам повече скъпо членство.Купувал съм го без пропусната година от самото му начало , но вече леко се оляха.

При мен през ноември 2019 не искаха толкова документи. Общо взето видяха, че редовно си внасям осигуровките, а за доходите по документи доста си затвориха очите. Май нещо по моя декларация ги приеха за достоверни😉 Но случих на читава млада служителка, която сериозно се зае аз да имам такава карта, а тя да има по-различен случай от ежедневните си кредити и да научи нещо ново. Все още ме помни и се поздравяваме, като се засечем, даже и вчера, забила поглед в банкомата им, чувам “За много години” 👍Първоначално ми отпуснаха минимума - 500 лв., като в момента лимитът ми е 2300 лв. - * корекция 3200 е🙈

В Ловеч можеш и ти да извадиш късмет, без да ти искат куп документи. Осигурителен доход и добра кредитна репутация пред банки е добро начало. А като вкараш и малко чар, нещата вървят към благополучен развой 😀

Редактирано от ДиянаВ
Умора на мозъка 😂
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 30 минути , stanimir каза:

Супер , извън форума вкарвам много чар.

Супер, аз и в първи ред числата съм объркала - ноември 2018 изкарах картата, защото ми трябваше за 2019🙈

Супер е, че сме все чаровници тук 🤪, но взех да се притеснявам да не съм се запътила в посока баба с деменция и кредитни карти в джоба 😂

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.