Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Хаха

Тука се писах в лоялната програма, летя, пътувам, печеля и харча точки и в един момент те почнаха да ме търсят и да ми предлагат кредитната карта. И то по телефона, без никакъв чар. Никакви доходи не съм показвал, оставих ги те да ме навиват 😀

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 часа, stanimir каза:

Какви документи искат при подаване на заявление за картата от самоосигуряващи се (свободни професии), които не са клиенти на банката ? При малкото ми полети с Wizz не ми отърва да плащам повече скъпо членство.Купувал съм го без пропусната година от самото му начало , но вече леко се оляха.

Кандидатствай онлайн през сайта. Никакви документи не искат, сравняват декларираните кредитни продукти с описаните в кредитния регистър. Иначе по клоновете самоосигуряващ се = безработен.

Публикувано:
преди 50 минути , Ilian359 каза:

Иначе по клоновете самоосигуряващ се = безработен.

Е не е точно така. Ако се самоосигуряваш като управител на фирма може и така да изглежда, но примерно на един нотариус едва ли гледат като на безработен 😉

Свободните професии май бяха с код 12 в осигуряването, а управителите с 10.
Собствениците на фирми често счетоводно си определят някакво трудово възнаграждение, та и те могат да покажат трудов доход.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Е не е точно така.

Точно така се отнесоха с мен в качеството ми на дългогодишен собственик и управител на фирма. 

Публикувано:
преди 3 часа, stanimir каза:

Мисля че онлайн може само за клиенти на банката , но ще погледна пак.

Аз си пуснах онлайн, а нямам нищо в ДСК. Поискаха само данъчна декларация + от работодателя последните три заплати (в техен темплейт). Даже бях пуснал 5000 лв да ми дадат и те сами предложиха да ми дадат максимума от 7000. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Преди време ставаше, а не виждам защо и сега да не става,  да отидеш в клон, казваш да ти отворят спестовна сметка в която внасяш 750 пари и искаш карта с лимит 500 (минимума за тази карта тогава в лева).

Това дори ако нямаш никакви видове БГ осигуровки, а те мързи да им даваш чужбински документи за доход и нямаш против да изчакаш лелята да се "съветва" 5 мин с някой си по телефона. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Може да се кандидатства онлайн дори и да не си клиент на банката, но почти 100% ще се обадят и ще кажат, че онлайн разглеждат документи само на работещи на трудов договор, а самоосигуряващите се трябва да подадат документи в офис на банката.

Аз в крайна сметка преди година успях да си направя карта точно по схемата на @Ardent. Оставих им едни 550 лв. "гаранция" и ми дадоха кредитна карта с лимит 500 лв. Обаче в допълнение към таксата на кредитната, плащам и месечна такса за сметката, по която е гаранцията, която не мога да ползвам :biggrin:

• Харесвам 1
Публикувано:
21 minutes ago, Assya said:

Аз в крайна сметка преди година успях да си направя карта точно по схемата на @Ardent. Оставих им едни 550 лв. "гаранция" и ми дадоха кредитна карта с лимит 500 лв. Обаче в допълнение към таксата на кредитната, плащам и месечна такса за сметката, по която е гаранцията, която не мога да ползвам :biggrin:

Това може да се избегне, ако гаранцията е под формата на срочен влог, за него няма такса.

• Харесвам 6
Публикувано:

Влязох следобед в клона на ДСК , изтеглих номерче и се огледах.Толкова начумерени физиономии не съм виждал дори в НАП.Как пък едно по-ведро лице нямаше.Все едно си им откраднал закуската или коледните бонуси.Стоях три минути и реших , че днес нямам сили за битка , нито желание да разпръсквам чар напразно.Спомних си, защо от години не стъпвам в тази банка.Някой ден ще събера кураж и ще пробвам отново.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 44 минути , stanimir каза:

Някой ден ще събера кураж и ще пробвам отново.

Опитай в клона на кръстовището на Мария Луиза и Козлодуй. 

• Харесвам 2
Публикувано:
7 minutes ago, Doctor Who said:

Опитай в клона на кръстовището на Мария Луиза и Козлодуй. 

Aaa , аз съм провинциалист 😄

• Харесвам 3
Публикувано:

Някой смятал ли си е точките от последните дни на миналата година?

При мен нещо не излизат. В разбивката по трансакции точките са начислени коректно за всички трансакции, в сбора за 2025 г. са по-малко. Обръщах сумите в евро, но пак не можах да ги докарам.

Публикувано:

Май не видях да е коментирано - да не би на банкоматите на ДСК да приемат само левове до края на месеца? На няколко банкомата в опциите за внасяне излиза "вноска в лева", а като опитам да вкарам евро ги връща ...

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Фил каза:

Май не видах да е коментирано - да не би на банкоматите да приемат само левове до края на месеца? На наколко банкомата в опциите за внасяне излиза "вноска в лева", а като опитам да вкарам евро ги връща ...

Банкоматите на ДСК приемат само левове до края на месеца!

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 минути , Фил каза:

Май не видях да е коментирано - да не би на банкоматите на ДСК да приемат само левове до края на месеца? На няколко банкомата в опциите за внасяне излиза "вноска в лева", а като опитам да вкарам евро ги връща ...

И не само ДСК , на ОББ  банкоматите също приемат само лева до края на месеца.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 часа, crazyhorse каза:

Банкоматите на ДСК приемат само левове до края на месеца!

Това пък нова тъпотия която чувам, как така само в лева? Защо?

Аз мислех, че и двете валути приемат и даже им бях навит да ръкопляскам и давам за пример.

В тая държава всеки сам си пише законите и не си ги спазва, ако реши :lol: 

• Харесвам 1
Публикувано:

Защо да е тъпотия? Банкоматите нямат възможност да приемат много видове купюри. Много по-важно е този месец да се изваждат левове от обращение.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 8 минути , boogy83 каза:

Аз мислех, че и двете валути приемат и даже им бях навит да ръкопляскам и давам за пример.

И какво ще стане ако един месец си внасяме парите на каса?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, boogy83 каза:

Не съм го измислил аз!Банката е решила да е така!

Публикувано:
преди 22 часа, crazyhorse каза:

Не съм го измислил аз!Банката е решила да е така!

Не е към теб забележката, просто те цитирах.

На 16.01.2026 г. в 12:45, traveler каза:

И какво ще стане ако един месец си внасяме парите на каса?

Еми става това, което всеки път става, когато банкомата им не работи...таксичка за внасяне, таксичка за това, таксичка за онова....

А аз от къде да им намеря левове да си погася кредитната карта, след като вече всичко ми идва в евро?

На 16.01.2026 г. в 12:37, Ilian359 каза:

Защо да е тъпотия? Банкоматите нямат възможност да приемат много видове купюри. Много по-важно е този месец да се изваждат левове от обращение.

Много по- лесно и не стресиращо за хората щеше да е буферен период от 6 месеца, както във всяка друга държава за ползване на двете валути. Ама тука не сме така...искаме ако може на 1ви янури да сме сменили лева с евро и ако може да е до обяд...

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 6 минути , boogy83 каза:

Много по- лесно и не стресиращо за хората щеше да е буферен период от 6 месеца, както във всяка друга държава за ползване на двете валути. Ама тука не сме така...искаме ако може на 1ви янури да сме сменили лева с евро и ако може да е до обяд...

Кои са всички други държави, където по 6 месеца са били в обръщение и двете валути (можело е да се плаща и в двете)?

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 10 минути , boogy83 каза:

А аз от къде да им намеря левове да си погася кредитната карта, след като вече всичко ми идва в евро?

Погаси си я с банков трансфер, каква е тази драма.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, boogy83 каза:

Тъкмо напротив, колкото по-бързо, толкова по-добре. Днес дори един таксиджия ми поиска да му платя с карта! А стреснатият си е винаги стреснат. 

Ако някой ти е цитирал шесте месеца от деноминацията, тогава беше друга бира. А човек, преживял ежедневно различните цени 96-97 г. и деноминацията, няма какво да го уплаши. Ако пък е млад и не ги помни, и въпреки всичко му е стресиращо - крайно време е да се очука. 

• Харесвам 9

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.