Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

И мен ме известиха за увеличен кредитен лимит, но тази карта не ми е основна и кредитният ми лимит не е голям, та може би това е причината за повишаването му.

• Харесвам 1
Публикувано:

image.png.75dbea1af607e54fae9b3cb202760288.png

Вие как разбирате това?

• 10 000 точки = 100 EUR
  • 15 000 точки = 150 EUR за клиенти с план
    „Без ограничение"
  • 30 000 точки = 300 EUR за клиенти с
    Премиум план

Дори не знам на какъв план съм и какъв таван имам за точки годишно... според новите правила за кешбека от 1 януари т. г.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой дали може да светне къде точно в DSK Mobile се вижда този кешбек? Защото аз никъде не го намирам.

Публикувано:
преди 44 минути , Plamsi каза:

Някой дали може да светне къде точно в DSK Mobile се вижда този кешбек? Защото аз никъде не го намирам.

Говорим за Кешбек от кредитна карта, а не за този от Уиз Еър Карта.

Отиваш на Карти, намираш кредитната карта ---> Отдолу има Моите ДСК Точки ---> като натиснеш ти дава колко точки имаш, съответно колко евро са ---> Усвои точки

Днес усвоих точките от миналата година, така че си работи.

За точките от Уиз картите, миналата седмица стана само през ДСК Директ.

• Харесвам 2
Публикувано:

След няколкократни съобщения, че в края на януари ми блокират МС, днес отидох в клона да си взема новата Visa Wizz air карта - перфектна за феновете на Барби 😞
Иначе не ми взеха старата MC карта и смятам да я ползвам още няколко дни.

Въпрос към другите потребители на услугата: как мога да намеря колко такса са ми прибрали за 2025? Знам, че ДСК събира таксата тихомълком и не праща никакви известия, но за декември в справката не виждам събрана такса. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Още съм с МС Уиз карта и никакво съобщение не съм получила досега. Има ли още някой като мен?

Мисля, че таксата я събираха през месеца, в който е издадена картата.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Още съм с МС Уиз карта и никакво съобщение не съм получила досега. Има ли още някой като мен?

Има. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 54 минути , Doctor Who каза:

Има. 🙂

Това, което ме притеснява е, че съм пазарувала онлайн стоки и може да се наложи нещо да връщам. Но предполагам, че парите се връщат по-сметката( а не по картата), а тя не би трябвало да се промени. Нали така? Питам в случай, че всички МС ги блокират в края на месеца, без значение дали са предупредени или не.

Публикувано:

Сметката остава същата. Мисля, че и номера на картата остава същия.

И аз нямам все още съобщение за смяна на картата.

Публикувано:
преди 59 минути , Magito каза:

Сметката остава същата. Мисля, че и номера на картата остава същия.

И аз нямам все още съобщение за смяна на картата.

Номерът на картата няма как да е същият, след като картовият оператор е различен. 

Сметката е същата. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, iMari каза:

Това, което ме притеснява е, че съм пазарувала онлайн стоки и може да се наложи нещо да връщам. Но предполагам, че парите се връщат по-сметката( а не по картата), а тя не би трябвало да се промени. Нали така? Питам в случай, че всички МС ги блокират в края на месеца, без значение дали са предупредени или не.

Няма как да ги сменят рязко на всички едновременно, особено сега, когато продължава обменът на валута, макар че в клоновете вече нещата се успокоиха. 

На мен ми писаха във Вайбър в края на септември 2025, че предстои смяна, новата карта беше готова 3-4 седмициа по-късно (през октомври) и ми пращаха напомняния и накрая вече имах краен срок на валидност на МС - 31.01.2026.

Публикувано:

И на мен ми пратиха миналата седмица първото известие на Вайбър. Значи да очаквам горе долу още 4 месеца живот за моя Mastercard 😕

Публикувано:
преди 4 часа, iMari каза:

Моята карта я преиздадоха към средата на януари 2025, защото беше от партидата неработещи. Получих тогава пак МК. Във вторник тази седмица получих съобщение по Вайбър, че предстои преиздаването на нова Visa, като до 29.01., вкл. мога да заявя промяна в офиса за получаване.

За мен не е драма - имам Mastercard на ОББ, но май и аз ще си трая до последно, защото никога не сработват от първия път всички настройки и като цяло си е досаден проблем смяната на карта.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз все още съм с МК, но днес получих съобщение във Вайбър, че предстои преиздаване на картата ми с Виза и е посочена датата до която мога да сменя офиса за получаване. Имам няколко различни резервации за нощувки с безплатна отмяна в Букинг с насрочени бъдещи плащания до май. Дано нямям проблем със смяната на картата.

Публикувано:
преди 21 минути , tara каза:

Аз все още съм с МК, но днес получих съобщение във Вайбър, че предстои преиздаване на картата ми с Виза и е посочена датата до която мога да сменя офиса за получаване. Имам няколко различни резервации за нощувки с безплатна отмяна в Букинг с насрочени бъдещи плащания до май. Дано нямям проблем със смяната на картата.

Ще трябва да промените номера на картата в резервацията.Лошото е,че при този случай, плащането минава веднага,т.е. направете го възможно най- късно.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 22 минути , ива валя каза:

Ще трябва да промените номера на картата в резервацията.Лошото е,че при този случай, плащането минава веднага,т.е. направете го възможно най- късно.

От update card details - new card - confirm update не минава веднага плащането. Тествано от мен.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Потвърждавам, че не минава веднага плащането при сменяне на данните за картата. И аз съм сменяла данните, при смяна на карта за няколко бъдещи резервации, плащането си остана за когато беше насрочено в бъдеще.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нямам спомен за Букинг, но скоро сменях карта в Агода и ясно си пишеше, че при смяна на картата сумата се плаща веднага. Така и стана, въпреки, че още имаше време до края на срока за безплатната анулация. Може би зависи от условията на конкретната резервация.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 9 часа, WanderlustME каза:

Въпрос към другите потребители на услугата: как мога да намеря колко такса са ми прибрали за 2025? Знам, че ДСК събира таксата тихомълком и не праща никакви известия, но за декември в справката не виждам събрана такса. 

Моята карта е издадена през месец януари. Годишната такса ми е взета на 02.01.2026:

IMG_2829.jpeg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, iMari каза:

Има.

• Харесвам 1
Публикувано:

Таксата за картата я събират в месеца, в който е издадена. В случай на президаване таксата за старата карта се начислява пропорционално в момента, в който бъде деактивирана, а таксата за новата - от момента, в който е издадена (не получена), както установих лично миналата година. Имаше застъпване на двете такси от около три месеца. Добре, че попаднах на свястна служителка, която сторнира дублираната такса.

• Харесвам 4
Публикувано:

Някой кандидатствал ли е скоро за карта онлайн? Не виждам в момента на сайта на банката друго, освен обща информация и някакъв калкулатор за точки.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.